В епизода на „София - Ден и Нощ" тази вечер, 25 ноември, Поли отива на прослушване с надеждата, че най-накрая ще получи шанс за своята музикална кариера.

Оказва се, че за да запише собствено парче, трябва да плати висока цена - да жертва ценностите си в името на кариерата.

Сабина пък мечтае за връзка с Дани, с когото е прекарала една нощ. Предстои да разберем дали това ще се осъществи.

Още една двойка трябва да изясни отношенията си - влюбеният до уши Коко и срамежливата и скромна Ани.

За Рая също предстои тежка битка със себе си - тя е във финансов крах и сериозно обмисля предложението да работи в стриптийз клуб.

Цялото й същество обаче се бунтува срещу това да се съблича за пари. Ще преглътне ли очарователната хореографка гордостта си, ще видим тази вечер от 22 ч. по Нова телевизия.

В утрешния епизод Коко случайно ще срещне стар приятел - останал на улицата. Приютяването му в известната квартира предстои да видим как ще промени живота в нея.

Дани на свой ред е решен да остави в миналото всичко, което стои на пътя на мечтите му. Но точно, когато той иска да помисли само за себе си, съдбата няма да му остави този шанс. Сестра му Стела припада пред очите му.

Шокът от случващото се ще породи подозрения за състоянието на момичето, което се намира в болница.

Притеснението за състоянието на Стела няма да напусне Дани и в следващия епизод в петък. Той не може да се освободи от страховете си, свързани с нейното минало.

Влюбените Коко и Ани пък преживяват първата сериозна криза в своите отношения. Ани хваща Коко в лъжа и това разклаща доверието й към него.

Дори е решена да сложи край на връзката им. В проблеми се забърква и дъщерята на Боби - Симона. Този път проблемите й са със закона, а баща й е силно притеснен за последствията от постъпката на непокорната тийнейджърка./Lifestyle.bg