Поп певицата Аксиния, която изгря в "Стар Академи" и за кратко време се превърна в звезда, е корица на новия брой на сп. "Максимум".

Славата и слуховете вървят ръка за ръка в живота на красивата певица. Злите езици я свързват с най-силните мъже на деня. В откровено интервю пред списанието Аксиния разбулва тайните дали е била гадже на Васил Божков, на Слави Трифонов и на Бойко Борисов.

Тя самата признава, че ако е искала, е могла да тъне в блаженство и разкош, но се оказва идеалистка, която иска сама да гради живота си с талантите, които притежава. Освен че ще продължи да пее, красавицата ще се посвети и на мечтата си да се занимава с интериорен дизайн.

В новия брой читателите ще открият и отговорите на 35 въпроса към Росен Петров. Ще научат какво означава да си приятел със Слави Трифонов и да свириш втора цигулка в шоуто му. Какви са причините да реши да поеме по свой път и да преосмисли живота си. Защо още не се е оженил, макар да навършва 38. Колко силно го привличат жените и каква е мечтата му за съпруга. С какво се занимава сега и с какво възнамерява да се занимава в бъдеще.