"Внимавайте, клонингите атакуват", подиграват се зложелатели на двете познайници екс плеймейтката Николета Лозанова и моделката Бориса Тютюнджиева. Ако все още някой не е разбрал Тютюнджиева беше първият гост на Николета в таблоидното й предаване, което беше преместено от ТВ7 и стартира тази неделя по bTV.

Бориса отговаряше на въпроси на Николета, уж, за да разсее слуховете за враждата помежду им, но е очевидно, че беше поканена, тъй като е новото гадже на продуцента на предаването Андрей Арнаудов.

По време на супер изкуствения разговор (по хавлии) двете разменяха любезности, така че всички да разберат колко много се харесват. Освен спечените им физиономии и фалшивите усмивки, зрителите забелязаха още много прилики помежду им.

Като се почне от дългите прави тъмни коси с екстеншъни, после се мине през еднакво дебелите вежди, дръпнати скули и подпухнали устни и се стигне до еднаквия опечен тен (а може би ползват един и същи номер автобронзант).

"Много си приличате наистина, един и същи пластичен хирург ли имате", потвърди общото мнение фенка на Николета в профила й във Фейсбук.  "ДА! Казва се Господ Бог", отговаря категорично настоящата водеща.

Въпреки че е по-младата от двете, Бориса е много лошо копие на Николета. Особено сега като е напълняла и подпухнала. Тъй като моделката отрича да е бременна, сигурно прекалява с храната. Нищо чудно да подпухва от недоспиване и много алкохол, което е запазена марка за гаджето й Андрей, а казват - и за нея./Lifestyle.bg