Според последните изказвания в пресата Пикси Лот е най-доброто, което се е появявало на поп хоризонта през последните няколко години.

Daily Mail пише за многобройните таланти на певицата и страхотния й външен вид: „Само на 18, Пикси Лот е обречена да стане новата принцеса на поп музиката. Тя има и външността, и гласа и подходящото поведение." 

И въпреки, че Пикси е невероятно красива „както и да изглежда, външния й вид не струва нищо, когато запее.

"Младата певица притежава „глас, който не може да остане незабелязан", способен на „всичко от лежерно рапиране, до соул пеене, а какво ли остава за една-две балади." 

Пикси е почти готова с дебютния си албум, определен като „Страхотни песни, върху които е работила от 14 годишна заедно с някои от най-търсените композитори." Не напразно много хора вече очакват с нетърпение да чуят музиката на един толкова млад артист. 

Пикси разбира се е псевдоним, даден й още като бебе, поради малките й размери. Прозвището си останало, но истинското й име е Виктория, родена е в Кент, но покъсно се мести с родителите си в Брентууд и Есекс.

Бащата на Писки е борсов брокер, а майка й домакиня, която е била непрестанно до нея по време на уроците й по танци, курсовете по актьорско майсторство, а сега и в пътя й към славата. Пикси не може да си представи живота си без страния си прякор, както и без музика: започнала е да пее откакто се помни. 

„Когато бях по-млада бях много срамежлива, но непрестанно пеех и подлудявах семейството си. Казват, че дори съм пяла в бебешката люлка. Това едва ли е звучало много добре!" споделя Пикси с Daily Mail.

Предлагаме Ви най-новата фотосесия на младата певица, в която тя демонстрира зашеметяващ външен вид.