Игралният филм „Пистолет, куфар и три смърдящи варела" е по авторски сценарий, със съвременен сюжет, реалистични образи, наситен с много динамика и свеж хумор. Това е филм предназначен за забавление, от тези, които все по - силно липсват на съвременния българския екран.

Антон, по прякор КРАСИВИЯ е 23 годишен студент. Той има мечта, но за осъществяването и първо трябва да намери пари за да продължи следването си. Красивия решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата, се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки с умопомрачителни герои - наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге - гей, корумпирани държавни служители, дъщерята на топ ченгето, неудачници, футболист и мутреса, свързани от любовта си към Достоевски, 2 щастливи малки циганчета и тяхната баба,която прави сладки от особена пудра захар.

Eдин от абсурдните моменти на лентата е  когато Филипа Балдева, която играе бивша мутреса с висок коефицент на интелигентност внезапно открива сходна душа. Тя кани на вечеря в изискан ресторант изгряващата футболна звезда Лъчо и с изумление открива, че и двамата си падат по джаза и... Достоевски!

Ролята на атрактивния футболист играе Цветан Николов, млада надежда на Шуменския театър, когото познаваме и като водещ на рубриката „Втори тото шанс" по БНТ.

Дичо и V.O.XX записаха официалния саундтрак към филма. Песента се казва - "Няма да дам”