Александър Кадиев не остана по-назад от световния и нашенския хайлайф и се поля с кофа ледена вода благотворително. Това, което го отличи от останалите ледени изпълнения, е, че го направи в ефир по време на предаването си „Преди обед".

Кадиев прие предизвикателството от майка си, която преди дни също се поля с леден душ. Тя му беше на гости по повод рождения си ден.

Двете в водещата Деси не можаха да се спазарят коя от двете да изсипе ледената вода на главата на Сашо и в крайна сметка го направиха заедно.

За да предпази декора на новото студио пък той седна в надуваемо басейнче и дори си събу чорапите. Преди да пристъпи към действие, Кадиев предизвика Деси, Алекси Сокачев и Мариана Попова, които са седмични коментатори в студиото. „Утре и тримата ви искам да се залеете", заяви той.

Катето и Деси, обаче, бавно и мъчително изляха кофата на главата му, вместо да побързат да приключат мъчението на Сашко.

Той се присъедини към каузата на майка си за събиране на средства за Ивелина Иванова, която страда от левкемия и има нужда от лечение в чужбина.

Дарения могат да се направят с SMS с текст на латиница DMS IVELINA на номер 17 777, припомнят от Блиц.