По думите на актьорския екип, както и на създателите на турската версия на "Кварталът на богатите", вторият сезон на сериала е много обещаващ.

Историята ще претърпи множество обрати. Въпреки че по телевизия "StarTV" последният епизод беше излъчен през юни тази година, тук в България, предстои да се излъчи новият сезон.

Ето какво споделят за него любимите звезди и създателите на продукцията. "Всичко се връща обратно към началото. Всички започват от стартовата линия...

Новият сезон ще се засили и ще ни изпита... Тази година е годината на съзряването" - споделя актрисата Серенай Саръкая и не крие, че предстоят трудни дни за Яман и Мира. Яман и Мира

"Новия сезон представлява любопитство и за нас. Сценаристката Едже Йоренч не ни дава следи. Ще научим какво ще се случи в Алтънкьой заедно с публиката" - казва Чагатай Улусой.

По въпроса за развитието в отношенията между Яман и Мира звездата коментира: "Те решават да се разделят, както се вижда в трейлъра. Голямо влияние за това оказва семейството на Мира".

"Животът продължава и "Кварталът на богатите" също трябва да продължи с вълнения, емоции, любов, тъга - също както живота... Моето послание към феновете е да бъдат спокойни, предстои един незабравим сезон" - уверява Едже Йоренч:

Да припомним, че още през 2013 г., с излизането на сериала, се появи информация в интернет, че покрай работата си по "Кварталът на богатите" телевизионната двойка Чагатай Улусой и Серенай Саръкая е успяла да пренесе интимните си отношения от малкия екран в реалния живот.

Оказва се, че по време на снимките звездите постепенно са започнали да се сближават, докато приятелството им не се е превърнало в нещо повече.

Носят се слухове, че Чагатай е помогнал на Серенай да преодолее тежката си раздяла с бизнесмена Мурат Сюглюн, а тя е подкрепяла колегата си да се превъзмогне краткия си тъмен период на зависимост от наркотиците.

Въпреки че новината за връзката между Чагатай и Серенай беше приета с ентусиазъм от феновете им, които ги обявиха за най-сладката двойка на малкия екран, отношенията им сравнително бързо стигнаха до задънена улица.

Актьорите се разделиха в края на миналата година, а в медийните среди се носеха слухове, че това значително е навредило на атмосферата на снимачната площадка, което дори е повлияло на продуцентите да спрат снимките на сериала.

Не се знае дали това е реалната причина филмът да бъде свален от ефир, но е факт, че по историята са заснети само два сезона, които са разгърнати в 77 епизода, а вторият сезон стартира през септември 2014 г.

Колкото до звездната двойка, която вече е интимна само на снимачната площадка, наскоро плъзнаха нови слухове, че и двамата бързо са се съвзели след раздялата.

Серенай излиза с Яман Тачироглу, а Чагатай има връзка с актрисата Дерия Шенсой./Lifestyle.bg