Последна новост, разгласена от наш нов всекидневник във връзка със ставащото с Вихра екс Христова, е, че брюнетката обитава жилището на Опосума, заедно с въдворилата се вътре тъща на Иван и малката Ава.

Майката на Вихра е позната като властна, самоуверена и тип жена командир, качества, които възрастната дама е отишла да направи така, че да изглежда, че и щерка й има. Дори основната задача на „мамата" е дъщеря й да изглежда нелишена от мъжко внимание, пишат от kliuki.bg.

Възрастната дама не можела да понесе факта, че прелюбодейката Ирина Сарачинова искри от щастие и се хвали наляво и надясно, че е обожавана от Иван. Според нея Вихра също трябвало да изглежда желана и ухажвана млада жена.

Мнителни папараци на вестник „Всеки ден" са проследили и снимали шопинг терапията на Вихра и майка й. направило впечатление, че възрастната дама е издавала команди в кой точно магазин да влязат и какъв разкрасителен артикул да си купи дъщеря й.

Цели три часа двете жени обикаляли известен столичен мол. Разбираемо, най-много време отделили на козметичния център. Показателно било, че под давлението на майка си Вихра си закупила професионална боя за коса с тъмнокестеняв цвят.

Това потвърждава наблюденията и на други, видели двете известни роднини, а именно, че нервите на Вихра са предизвикали скоротечно посивяване на иначе гъстата и черна коса на водещата.

Според журналистите от вестника, фигурата на Вихра е станала повече от перфектна и затова са я оприличили на кукла Барби в ролята на брюнетка.