През 2009 г. Британски съвет празнува своя 75-годишен юбилей. Той ще бъде отбелязан с редица интересни събития в целия свят. В България началото ще бъде поставено с голямото парти Switched ON vol2 на 28 февруари в Парти Център 4КМ.

След като приключи подбора на 10-те песни от 90-те години, две от най-известните съвременни британски групи Craggs & Parallel Forces и Ramadanman, се съгласиха да направят на някои от тях ремикси ремикси. 

Същевременно Switched ON обяви конкурс за български продуценти и диджеи, които ще създадат паралелно свои ремикси на същите песни. Те трябва да са на възраст до 35 години и да изпратят своя ремикс не по-късно от 15 февруари на office@dsmusic.biz. 

След тази дата на интернет страницата на Switched On ще се организира гласуване между 16ти и 22ри февруари и най-добрите български ремикси ще бъдат представени от своите създатели в едночасова сесия по време на финалното парти на 28 февруари заедно с ремиксите на британските групи. 

Създателите на събралите най-много гласове български ремикси, ще получат право на участие в уъркшоп с Craggs & Parallel Forces и Ramadanman, където ще имат възможност да дискутират различните техники за ремиксиране, начини за тяхното популяризиране, както и създаването и популяризирането на лейбъл.