Готино е да чуеш или прочетеш някой и друг съвет за секс. Но истината е, че има такива, които е по-добре да не знаеш. Просто са ужасни като подредени думички, да не говорим за практическото им приложение. Ето ви няколко съвета, които са откровено тъпи:


1. Направете масаж на партньора си с точилка или с пръчка!
Секси е да масажираш партньора с ръце, дори чувствено и забавно, но с точилка е тъпо и болезнено. Освен ако не става въпрос за садо-мазо експеримент! А и да припомним, че точилката се използва в кулинарията - за баници, курабий...

2. Надуйте балон и бавно изпуснете въздуха като прокарате пътека с него по голите си тела!
Това със сигурност би било забавно на някой, но когато го кажеш на глас и дори го опиташ, е доста глупаво. Това е секс, а не детски рожден ден. Затова, не си струва да се пънете и да надувате бузис.

3. Изсипете мента върху голото й/му тяло!
Не е ясно защо именно с мента трябва да се поливате. Може би, защото ментата, особено ако е допълнително охладена, ще създаде изтръпващо усещане, но със сигурност няма да е сексуално.

4. Свалете дрехите й/му само със зъби!
Е, това е вариант, ако сте с гипсирани ръце. Ама иначе едва ли сексуалното желание ще се засили, нали? Разбира се, в отлагането на удоволствието има магия, но това не е най-добрият начин да я постигнете. Представете си как разкопчавате ципа на дънките с предните си зъби! Да, денталните услуги поскъпнаха доста!

5. Прекарайте по-дълго време под душа!
Всъщност за секс ли става въпрос или просто не сте се къпали отдавна? По принцип банята е фетиш за много двойки, но крие и опасности. Ваната, ако я има, е място, в което се „върши" чудесна работа. И без нея става, но внимавайте къде ще намерите опора и дали предметът ще ви издържи. Да не се наложи да ви карат в Спешното.