Още един загорял ерген се бори за титлата "най-оборотния певец в САЩ". След като наскоро заряза дългогодишното си гадже Джесика Бийл, Джъстин Тимбърлейк е като отвързан. Подобна "участ" достигна и Скарлет Йохансон, която брутално беше изритана от дома на Шон Пен буквално преди няколко дни.

Но според клюкарските медии отвъд Океана, няма какво да ги мислим. Джъстин и Скарлет така се надушили, че прекарали страстна нощ заедно в апаратамента на певеца в Ню Йорк.

Заварката между тях станала в нощния клуб Kenmare в града, където двамата подгряли с няколко питиета.

"Те се държаха много интимно. Седяха в едно от VIP сепаретата заедно с други свои приятели. Но не им обръщаха внимание, отидоха да танцуват и си личеше, че става нещо между тях", казва източник пред The Sun.

Историята продължава с това как Тимбърлейк и Скарлет си тръгнали десет минути по-късно и как на другата сутрин в 10 часа тя излязла от апартамента му, облечена по същия начин, по който дошла. За да прикрие срама, се мушнала в колата на Джъстин, а служебният му шофьор я закарал у дома.

Вълнуващата случка не е необичайна. Двамата си имат история след като играха любовници в клипа на певеца от 2007 г.  What Goes Around... Comes Around'.

Явно е дошло време да прехвърлят фантазиите си в реалността.