Димитър Бербатов бил направил разчет на финансовото си състояние. В началото на лятото футболистът разделил спестяванията си с жена си Елена и двете им дъщери.

От началото на футболната му кариера, преминала през „Байер" (Леверкузен), „Тотнъм", „Манчестър Юнайтед" и „Монако", по груби сметки Димитър Бербатов е натрупал лично състояние от приблизително 35 милиона евро, пише hotarena.net, позовавайки се на седмичник.

Преди няколко години настоящият нападател в гръцкия ПАОК вложи част от парите си в строежа на триетажен дом под Киноцентъра в „Бояна".

Твърди се, че с 10 милиона лева от богатството си Бербо благодарил на половинката му Елена за това, че го дари с две прекрасни дъщери.

След раждането на по-малката Елиа преди три години, щастливият баща прехвърлил крупната сума по сметката на жена си.

През лятото футболният милионер е решил да подсигури със същата цифра и децата си. 6-годишната Деа и почти 3-годишната Елиа вече били милионерки.

На името на двете госпожици баща им е открил сметки, всяка с по 10 милиона лева. Бербатови обаче ще имат право да управляват парите до навършване на пълнолетие на момичетата./Lifestyle.bg