Световноизвестната френска певица Лара Фабиан се просълзи от радост снощи на концерта си в България. Това беше първата й среща с българската публика и тя я определи като "специална първа целувка".

Препълнената зала 1 на НДК стана на крака още на първата й песен Je t`aime" ("Обичам те") и всички вдигнаха високо нарисувано на лист хартия сърце с надпис на френски: "Обичам те, Лара".

Певицата призна, че преди концерта е била много болна, но не е искала да отмени изявата си у нас, тъй като е най-важно сърцето й и това на публиката да се срещнат.

Временното й неразположение обаче никак не помрачи очарованието на прекрасния й глас, на който се насладиха зрителите, пише dnes.bg Макар Лара да подканяше феновете си да пеят с нея, родната публика не пожела да го направи. За сметка на това не липсваха аплодисменти.

Освен най-големите хитове на Лара Фабиан бонус за публиката беше един от нейните музиканти, който създава музика само от леген, пълен с вода, и друг съд, който ползва като ударен инструмент.

За финал певицата излезе на бис, в който зарадва публиката с хита си "Je suis malade". Въпреки надеждите феновете не чуха за втори път любимата си "Je t'aime".

Тази вечер е вторият концерт на Лара Фабиан в зала 1 на НДК.