От вчера социалните мрежи Туитър и Фейсбук бълват с коментари за служебното правителство и личността на новия премиер Марин Райков.

От множеството статуси в интернет пространството стана ясно, че масово жените се вълнуват, не толкова от професионалните качества на премиера, колкото от неговата външност и дали е женен.

"Най-после един хубав мъж да оглави тази държава... иначе от Жельо до Бойко, м...та си трака", казва в Twitter @angelovaanna.

"Феноменално! За пръв път от 8 години насам България има премиер, който е женен", отбелязва пък дама във Facebook, която малко по-рано е оценила, че "поне премиерът ни е секси".

А @divini_bg отчита, че "според Гугъл второто най-търсено за Марин Райков е има ли съпруга".

Посланикът ни в Париж е с европейско образование и маниери. Има стабилен брак със съпругата си Марияна, с която се радват на син и дъщеря.

Синът Райко е на 24 г., завършил е бакалавърска степен по право и политология и магистратура по международно икономическо право в Сорбоната. Сега учи в Колумбийския университет в Ню Йорк. Дъщеря му Лора учи изкуствознание в Сорбоната, а в София е била в балетното училище.

Близки определят цялото семейство като много интелигентни, фини и деликатни хора./ Lifestyle.bg