Колегите на световноизвестната комедиантка Джоан Ривърс от медията E! и редица знаменитости използваха Туитър, за да се помолят тя да оцелее. Актрисата е в кома и включена към животоподдържащи апарати.

В същото време семейството й е изправено пред невъзможния избор дали да изключи апаратите.

Джулиана Ранчин и Кели Осборн, ководещите на „Модната полиция на Ривъср", изразиха своята любов и подкрепа към покосената от съдбата приятелка. „Моля се за Джоан Ривърс. Въпреки, че Джоан е най-силния човек, който познавам, всяка молитва има значение. Обичам те, Джоан", написа Ранчич.

Съкрушената Осборн нарече 81-годишната си колежка своя „баба" и добави хаштага „неутешима". „За четвърти път от години насам паднах на колене и се молих тази вечер. Окуражавам ви да направите същото", написа още тя в послание към 3.7-те милиона последователи на Джоан в Туитър.

Чарли Шийн също се присъедини към подкрепата за болната актриса в Туитър. „Моля те, върни се при нас млада госпожице", написа той. Милиардерът Доналд Тръмп на свой ред нарече Ривърс своя скъпа приятелка и невероятна жена.

Източници, близки до семейството на Ривърс, съобщиха, че телевизионната водеща в момента е поставена на командно дишане, а семейството трябва да реши през идните няколко дни дали да изключи животоподдържащите машини.

Има надежди, че звездата, която бе поставена в медикаментозна кома, след като получи сърдечен удар по време на операция в четвъртък, ще се възстанови. Източници са разкрили пред сайта на звездите TMZ, че към момента решението относно здравето на Ривърс няда да бъде взето поне още два-три дни.

Вчера единствената дъщеря на комедиантката, Мелиса разпространи изявление, в което благодари на всички за подкрепата.

„Майка ми би била много трогната от вашата подкрепа и молитви, които дойдоха от всички части на света. Състоянието й продължава да е сериозно, но тя получава възможно най-добрите грижи. Молим ви да продължите да се молите за нейното възстановяване", се казва в изявлението.