За пет минути от Камен Воденичаров могат да се научат много неща от всякакъв характер - например, че църквата „Свети Седмочисленици" първо е била затвор. Или че най-древното селище в София е в основите на днешния квартал „Слатина" и оттам е изровена керамична статуетка на жена отпреди осем хиляди години. Част от тези сюжети влизат в новата документалната поредица „Пет минути София", чийто създател е именно той. Какво обаче разкрива Камен Во за самия себе в 55 минути?

Пред „Монитор" някогашната звезда на „Ку-Ку" и собственик на телевизия ММ призна, че мечтае да стане баща не само на поредното предаване. „Напоследък все по-често се замислям за деца. Така се случи, че тези кариери и връзки, които съм имал, не ми позволиха. Но не може да програмираш кога да имаш деца. То трябва да се изживее и случи", изповяда се Воденичаров.

В момента Камен Во няма половинка до себе си. Сам съм. Имам някаква емоция и тръпка с една отминала връзка, но като цяло се чувствам свободен. Но в същото време имам необходимост и нужда по-често да не се събуждам сам. През годините съм имал няколко връзки и всяка една е била по свой начин интересна и различна. По-важното е човек да намира възможността да хармонизира в едни трептения с любимия човек до него, за да може да е ок. Иначе се тръгва в конфликт и драми, които не носят нищо положително. В такъв случай е по - добре ако има дисбаланс, хората да се разделят, за да могат да се гледат в очите, когато се срещнат пак," пояснява актьорът