Езикът е за да създава наслада, а не да изследва зъбите на партньорката ви или да стои като умряла риба. Прекалено напористата целувка не е добро начало, както и тази, при която липсва страст. И все пак как да познаете успешния любовник, още преди да сте стигнали до спалнята.

Целувки по челото

Това е целувката на дълбоката обич. Не случайно родителите често целуват децата си по челото. Ако той целува по този начин, означава, че иска да закриля и да даде сигурност.

Целувки по шията

Никога не подценявайте този мъж, ако ви целува често по врата. Той е страстен, огнен и темпераментен, дори ако не прави впечатление на такъв. Намеренията му са кристално ясни и те означават "секс". Не е изключено този мъж да е добре обигран с жените и да има богат опит.

Целувки по бузата

Ако той обича да целува по бузите, това означава, че се стреми към задълбочаване на отношенията и иска много повече от физически контакт. За него връзката е много повече от секс. Романтичната му същност е очарователна, ако сте на една честота. В случай че нямате силни чувства към него, не го заблуждавайте.

Целувка по ухото

Той обича да ви доставя удоволствие и никога няма да пренебрегне нуждите ви в леглото. Самият той ви подтиква да си търсите своето и ви помага да го получавате. За него любовната игра не е загуба на време, а поле за изява. Този мъж има на какво да ви научи и с какво да ви изненада.

 

Суха целувка по устните

Той е сериозен, улегнал, здраво стъпил на земята. Не обича да се обвързва емоционално и трудно се влюбва. За него жените са нещо в реда на нещата, без да влага много романтика и време в опознаването им.

Мокри целувки

Влажните целувки не винаги са гаранция за силна любов. Той определено е страстна натура, поддава се на физическото привличане от пръв поглед и отдава голямо значение на секса.