Откакто се раздели с дългогодишната си приятелка, манекенката Ирина Шейк, Кристиано Роналдо направи няколко "удара" на женския фронт, но се оказа, че не при всяка му "връзва".

Звездата на "Реал" (Мадрид) опитал да сваля модела Алине Лима, призна самата тя пред испански медии. Португалецът взел да се задява и поискал от Лима да му изпрати свои снимки как тренира във фитнеса. В замяна обещал да й даде билети за някой мач на "Реал". Междувременно офертата включвала и среща на четири очи, пише "България днес".

Обектът на желанията му обаче отговорила, че не е сама, тоест има си приятел. Кристиано от своя страна настоял все пак срещата да се осъществи, както и че още иска нейни снимки по тренировъчно трико. Гаджето й не бивало и нямало да научава за флирта, ако чак толкова държи на него. За алиби красавицата можело да си доведе и приятелка, която би се забавлявала с тях. Да, ама не. Хубавицата направо го отрязала като кисела краставица.

Задявката станала неотдавна, когато "Реал" бе на подготовка в Австралия, родината на Алине Лима. Мацката, която има бразилско потекло, писала на Роналдо в социалните мрежи, че гаджето й му бил голям почитател, както и на клубния му тим. Тя не очаквала отговор, но вместо това започнали да валят покани за среща, молби за разголени снимки и увещания.

"Просто приятелят ми е фен на Роналдо и когато разбрах, че е в Мелбърн, реших да му пиша, просто да питам дали може приятелят ми да се запознае с него - разказала 22-годишната Алине.

"Написах му на португалски и той взе да ми пише също на този език. Казах му, че няма да стане, но той бе доста агресивен и дори ме увери, че никой няма да научи. А да се срещне с приятеля ми каза, че е пълен абсурд, иска да сме насаме."