Lifestyle.bg и "Карма Евентс" ЕООД Ви предоставя възможност да спечелите двоен билет за музикалното събитие на лятото - Spirit Of Burgas, който ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас.

Ще можете да видите на живо една от най-големите световни звезди за всички времена - Роби Уилямс, както и английската сензация Kasabians. Кои са останалите групи можете да прочетете ТУК

Ако искате да спечелите безплатен билет, трябва само да отговорите на следващия въпрос:

 

Кой ви е любимият хедлайнер от всички издания на Spirit Of Burgas, провеждани досега?


Отговорите очакваме във форума под материала.

Правилен отговор няма - важното е изпълнителят или групата, която напишете, да е участвала на Spirit Of Burgas през годините.

Играта ще продължи до 31.07.2015 г.

Чрез жребий ще изтеглим 1 от Вас, който ще получи двоен билет за фестивала. Той ще бъде информиран как ще получи наградата си по имейла, който е посочил в регистрацията си в сайта ТУК

 

ПРАВИЛА НА ИГРАТА:

1. Играта се организира от Lifestyle.bg, като част от "Уеб Медия Груп" и се провежда само на територията на Република България.

2. Продължителност на играта от 23.07.2015 г. до 31.07. 2015 г.

3. В играта могат да участват всички физически лица на възраст над 18 години, с изключение на служителите на "Уеб Медия Груп", както и членове на техните семействата.

4. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите на
на играта.

5. Всеки участник трябва да се регистрира във форума на някой от сайтовете на Уеб Медия Груп ТУК или да използва вече създадена регистрация, за да може да посочи своя отговор.

6. Регистрацията и участието в Играта са безплатни и не са обвързани с покупка.

7. Победителят се тегли на лотариен принцип и бива известен за това по имейла, с който се е регистрирал във форума на някой от четирите сайта на "Уеб Медия Груп".

8. "Уеб Медия Груп" НЕ поема разходите за път и нощувка на мястото на провеждане на фестивала.

9. Победителят поема ангажимент да се свърже с организатора и да вземе наградата си от адрес: гр. София, ул. "Фредерик Жолио Кюри" N20, ет. 10, в рамките на 2 дни след тегленето на жребия.

10. Не се допуска размяна на наградата за паричната й равностойност и/или други
материални или нематериални изгоди.

11. Ако в рамките на 2 дни победителят не се свърже с организатора или няма възможност да се възползва от наградата, наградата се задържа от организатора.

12. Организаторът не носи отговорност, ако победителят е предоставил грешни данни за контакт.