Без да си дадат труда да опровергават слуховете за изневяра, за скандали и раздяла, Слави и Мартина си подариха едноседмична почивка в Лондон.

Цяла седмица предаването се водеше от сценаристите, а балетът танцуваше в намален състав, а в същото време уж разделената двойка се наслаждаваше на компанията си и емоциите в красив хотел в британската столица. Както винаги Слави не дал обяснение на подчинените си каква дестинация е избрал, а просто им казал, че ще отсъства една седмица.

Точно тази седмица съвпаднала с рождения му ден, който той от години не празнува бурно и шумно, а се усамотява някъде, най-често с любим човек и споделя личните си мигове само с него. Какво е подарила балерината на любимия си остава и ще остане в тайна. Той не споделя подобни неща, смятайки ги за прекалено лични.

От оскъдните данни е ясно, че двамата са в Лондон, че са отседнали в романтичен и скъп хотел с необходимите глезотии в него, че Мартина е обиколила с любимия си музеите и бутиците, за да обнови гардероба си и че в държанието им нямало и следа от сръдня и последвало сдобряване.

Слухове разделиха двамата преди няколко седмици, като разпространиха, че Слави имал млада любовница в Пловдив, на която купил апартамент, а Мартина ги хванала на калъп, събрала си багажа и се прибрала във Варна, пише skandalno.net./Lifestyle.bg