Сексбомбата от близкото минало Анита Мейзер, която преди дни участва в световноизвестния "Мисис Свят 2014" с българската си фамилия - Желева, е обидена на медиите, че непрекъснато я "хейтват".

В студиото на Нова телевизия Анита се оплака, че е получила много съобщения от много хора, които я мразят за това как изглежда. "Искам да пожелая на всички хейтъри най-вече здраве. Ако обичате някого и го уважавате, значи вие сте добри хора. Не се натоварвайте с моето участие да ме критикувате и мразите", казва Анита.

Тя призова да не я възприемат като Анита Мейзер, а като жена, която представя България.

Анита бе подложена на нападки заради подобренията по тялото си - силиконовия си бюст и напомпани джуки. В рамките на конкурса тя пусна много снимки във Фейсбук, на които приличаше повече на мъж, отколкото на кандидат-миска.

"Какво значи дали се харесвам, всички жени се харесват", заяви Анита в телефонна връзка от САЩ. "Другите използват много фотошоп, а аз си пускам снимки без фотошоп. Това е моя грешка. А медиите взеха най-грозните ми снимки", ядоса се Анита.

Тя обясни, че на конкурса избират не само по визия, а по вътрешна красота.

Анита, която преди време беше близка с Киро Скалата, бе избрана да ни представя на престижния конкурс, след като спечели титлата "Най-достойна омъжена българка" през август в курорта "Златни пясъци". Тя се занимава с интериорен дизайн и има една дъщеря. В момента живее в Лас Вегас.

На конкурса "Мисис Свят 2014" Анита не стигна дори и до първите 6 места, след които вече няма класиране. Конкурсът спечели представителката на Беларус Марина Алексейчик. / Lifestyle.bg