Димитър Казълов от "Биг Брадър" най-накрая наруши мълчанието си и публикува пост във Фейсбук. Той е гневен на жълтите издания, които са изкарали покойната му дъщеря Деметра алкохоличка и наркоманка.

"На всички списвачи на жълти издания предлагам по един пищов да си помогнат сами в конкуренцията за оцеляване. Един по един да се гръмнат и да ни спасяват от бълвочите си. Пояснявам - не възнамерявам да осиновявам дете от Нигерия.

Никога не съм бил там по никакъв бизнес или друг повод. Не съм предприемач. Занимавам се с дребен бизнес. Връзвам двата края от месец за месец като всички нормални хора. Дъщеря ми Деметра не беше нито наркоманка, нито алкохоличка, нито пък болна от СПИН. Още по-малко е правила опити да се свързва с Биг Брадър, докато съм бил там.

Тя беше с много корав характер и не би хленчила на никого в никаква ситуация, дори и такава, в каквато е била. Ако някой ме беше попитал, щях да му кажа. Никога не съм получавал обаждане от "журналисти". Измислиците минават всякакви граници! Тези хора нямат ли семейства и деца и имат ли представа какво причиняват на другите с бълвочите си?", пита във Фейсбук Дими.

Припомняме, че докато беше в Къщата на Биг Брадър преди няколко месеца, дъщеря му Деметра се самоуби в Лондон. Малко по-късно се разбра, че младото момиче е сложило край на живота си заради тежка диагноза. По думите на бащата Деметра е била обречена на мъчителна агония.