Сандра Бълок представи в холивудското общество новия си приятел - фотографът Браян Рандъл. Бълок и Рандъл присъствали на тайната сватба на Дженифър Анистън и Джъстин Теру.

Ден-два по-късно двамата били забелязани да вечерят в ресторант "При Крейг" в Лос Анджелис. По сведения на очевидци влюбените се държали за ръцете. 51-годишната актриса и 49-годишният фотограф са интимни вече от няколко месеца, но досега гледаха да не се показват заедно в обществото. Двамата се запознали чрез общи приятели, като за бекграунда на Рандъл не се знае почти нищо. "Двамата са много влюбени, пише БГнес.

Браян е много готин и секси. Страхотен мъж е, обаче не се надува, което много се харесва на Сандра. За пръв път от много време насам я виждам толкова щастлива", разказва близък до двойката, пожелал анонимност. Бълок, която е лауреат на Оскар, е имала досега не една и две връзки. В продължение на 5 г. тя беше женена за тв звездата Джеси Джеймс, с когото се разведе през 2010 г. Преди това беше сгодена за Тейт Донован, а още преди това беше интимна с колегите си Матю Макконъхи и Раян Гослинг, както и с играча по американски футбол Трой Айкмън.