Съпругата на футболиста от ЦСКА Гардар Гунлаугсон - исландският топ модел Асдис Ран е поискала 10 000 евро, за да се съблече пред мъжко списание у нас. Това е тарифата на блондинката, която няма нищо против да се разголи пред цяла България.

От Maxim, което е едно от списанията, които са в преговори със звездата, обаче никога не са давали подобна сума на свой модел. В момента те се опитват да свалят цената наполовина. 5000 евро обикновено е хонорарът, който вземат дори и най-известните дами у нас, съгласили се да се съблекат там.

В същото време проста сметка показва, че горе-долу толкова е сумата, която всяка седмица вкарва съпругът на Асдис в семейния бюджет. За епизодичните си изяви на терена футболистът, който е бивш манекен, прибира по 10 000 евро месечно.

Всъщност майката на три деца - Асдис Ран вече се появи в секси фотосесия за списание "Max". Въпреки че бяха разголени, снимките все пак не разкриха нищо съществено от прелестите на манекенката. Говори се, че находчивата красавица междувременно води разговори и с другите еротични издания у нас като Playboy и FHM, съобщава БЛИЦ.