Не една, а няколко паралелни връзки е поддържала Елен Колева през годините, в които бе заедно с майонезения бос Александър Найденов. Само преди месец милионерът нарита от дома и живота си некадърната актриса, след като я хванал в крачка, че върти любов с още няколко други мъже. Това разкри самия Найденов в сензационно интервю за „Всеки ден".

Оказа се, че палавата Елен е изневерявала системно на мъжа до нея със свои бивши сексуални партньори, както и с нови такива, които срещала предимно в театъра. Семейният Башар Рахал и наскоро пребитият зверски Иво Аръков са част от списъка със секс играчки на Колева.

Театралката не се притеснявала по никакъв начин, ако бъде засечена в компанията на някой от популярните до нея мъже, тъй като заради съвместните си работни ангажименти тя винаги можела да оправдае срещата си с тях.

„Тя вече не е момиче, а зряла жена, прехвърлила 30-те години. Направила е осъзнат избор. Моето мнение е, че, уви, Елен е от жените, които не могат да бъдат верни на един-единствен мъж. Това аз го наричам морален курвалък", обясни Александър Найденов.