Родни палави двойки са се отдали на сиунг /групов секс, при който се разменят партньорите - б.а./ не само в България, но и в чужбина. Сред горещата дестинация за секс с размяна на партньори е съседката ни Румъния, пише „Всеки ден".

Нашенци редовно пътуват до Букурещ, за да се отдадат на нестандартно и разкрепостено сношение. Румънски суинг клубове пък рекламират дейността си в интернет на 4 езика - български, румънски, английски и италиански.

По този начин те се посещават от хорат от всякакви националности. Това е още едни плюс на тези клубове. „Там може да се запознаеш и да правиш секс с хора от различни страни. Това много обогатява интимния ни живот", споделят върли привърженици на суинга у нас.

Над 50 български двойки пътували почти всяка седмица до Букурещ, за да се забавляват нестандартно. Сред горещите любители на суинга била известна фолк певица, която така разнообразявала сексуалния живот с приятеля си. Те организирали парти в къщата си, но освен това често пътували до Румъния. Върл почитател на суинг партита бил и един от най-заможните ни бизнесмени.