Махленска кавга избухна в студиото на Гала тази сутрин. Журналистката и зам. главен редактор на вестник "Шоу" Еми Мариянска демонстрира самодоволно поведение и си позволи без конкретна причина да нападне водещата на "На кафе".

Марианска беше поканена в студиото, за да получи исканото от нея право на отговор, след обвинения на фолкдивата Сашка Васева. Дупнишката Мадона спомена в предишно предаване на "На кафе", че въпросната дама пише лъжи за нея и ще я съди.

Видимо недрожелюбна, журналистката захапа Гала заради приятелството й с Васева. След като обясни как Сашка си прави евтин пиар, тя нахока и водещата.

"Вие сте удобно предаване... как може да вярвате на лъжите на една патологична лъжкиня... защо телевизията ви прави пиар на една личност със съмнителна репутация?", попита Мариянска и надменно започна да дава съвети какво се изисква от Гала като водещ и журналист, тъй като тя самата е в бранша от десетки години.

"Сашка беше мой гост и я изслушах, както правя сега с Вас", отвърна Гала на ръба да избухне.

Спорът между двете се превърна в надвикване и за да предотврати хвърчене на перушина, водещата на "На кафе" обърна темата.

"Казвате, че пишете само истини, тогава кажете от къде сте научила това...", запита Гала и пусна на екрана в студиото клюкарски материали за себе си, подписани от самата Марианска. А когато не получи конкретен отговор, Гала изкрещя.

"Вие сте лъжец!!! Наградена сте със "Златно перо" за журналистика, но вашето перо е тенекиено... Потопено в катран, както и вие ще бъдете...!", побесня водещата и приключи набързо разговора, но не и конфликта между двете, който заплашва да се превърне в ожесточена война между тлевизията и медийната група, чийто служител е журналистката.