Преди няколко дни стана ясно, че Емануела ще записва песен с Седар Ортач.

Първоначално турската звезда решил да направи дуета с Алисия, но впоследствие той променил желанието си и се спрял на Емануела. Това веднага породило спор между двете певици, научиха kliuki.bg.

Въпреки че Алисия и Емануела се пишеха за приятелки, особено след драмата Алисия-Валери-Николета, те имат скрит конфликт от преди години. Тогава двете изпълнителки за малко да стигнат до ръкопашен бой, след като Емануела показа среден пръст на колежката си.

Това развитие на техните взаимоотношения само усложнява нещата. Двете отново започнаха да се гледат съмнително и пренебрежително и да се питат коя е подляла вода на другата.

За сметка на това, турският изпълнител не искал да се намесва в спора на двете дами, а сериозно се заел да реализира песента. Той дори записал демо версия и я качил във facebook.

Намерението на Ортач да пее с нашенка не са от вчера. Но малко гадно е постъпил с Алисия, която очаквала да запише заедно с него парчето си „Ще ти дам". Той дори я включил като пилотен сингъл в новия си албум.