"Благодарна съм на Слави Трифонов за всичко, което съм преживяла с него. След толкова години все още поддържаме приятелски взаимоотношения, виждаме се и винаги ще е така",  разказва бившата голяма любов на Дългия Магдалена Ангелова пред "България днес". Маги е психоложка и бивша манекенка. Тя твърди, че с Трифонов се уважават заради връзката, която са имали и дори след раздялата им хармонията в отношенията им се пази и до днес.

"Все още присъства този силен интерес към отношенията ми с него, а те са напълно нормални. Имали сме толкова хубави моменти, уважаваме се като личности. Както във всяка една връзка и в нашата е имало хубави моменти и лоши моменти, но двамата сме успели да запазим като спомен само хубавите, разкрива тя.

Магдалена от Варна имаше дългогодишна връзка със Слави и няколко години бе считана за голямата му любов. Говореше се, че двамата са стигнали до годеж, но в крайна сметка се разделиха. Всяка следваща връзка на Дългия след нея е обречена на провал, а за приятелство с други негови бивши изгори не може и да става въпрос. Колкото и жени да минаха в живота на Трифонов Магдалена си остана единствената, получила любовно обяснение от него и то от телевизионния екран. Тя е обвързана с бизнесмена Елисавет Ъков, от когото имат момиченце - Ангела.