Моделката Диляна Попова и актьорът Асен Блатечки постоянно си вдигат скандали и все намират за какво да се скарат, пише в. "България днес".

Двамата от известно време са разделени и са далеч от семейство за пример. Първоначално връзката им била близо до перфектността, но проблемите започнали след раждането на детето им - момченцето Борил. Покрай грижите около малчугана нервите им често ескалирали, а разговорите на висок тон станали все по-често явление.

"Асен изведнъж се промени и започна да се държи странно. Спря да обръща много внимание на Диляна и често прекарваше времето си с бившото си семейство. Промяната в него беше забелязана от околните и още тогава стана ясно, че връзката им няма да продължи дълго", издават близки на моделката и актьора.

Блатечки се изнервял допълнително и от безбройните публикации за връзката му с красавицата от Гулянци. Той не можел да понася, че лична информация от живота му придобива публичност, като тази изнервеност се пренасяла и върху Диляна, като тя също показвала разклатена психика.

Семейните драми били тежко преживени и от майката на моделката, която заживя в София, за да може да е близко да дъщеря си и да помага в грижите за внучето си. Преди няколко дни тя се прибрала обратно в Гулянци, защото вдигнала високо кръвно. Родителката тръгнала по лекари, за да може да закрепи разклатеното от скандали здраве.

Диляна Попова и Асен Блатечки криха романтичната си връзка три години. Актьорското дуо се залюби още по време на снимките на хитовия сериал "Стъклен дом", а искрата пламнала при заснемането на една от първите им общи сцени. Много преди някой да научи, че лошото момче на българското кино и топманекенката са заедно, двамата имали романтични отношения.

На фона на всичките проблеми малкият Борил продължавал да расте и се радвал на любовта на всички. "Барбарончето", както го наричали роднините, е доста енергично дете, което не обича да лежи много.