Снощи Слави Трифонов се изложи в познанията си по музика. По време на полуфиналите на Детската Евровизия, където шоуменът е част от журито и оценява деца, се оказа, че самият той не е запознат с популярни песни и изпълнители.

Гафът стана след изпълнение на едно от хлапетата на парчето - "Impossible". Коментарите след изпълнението бяха, че  песента става по-популярна в изпълнение на Джеймс Артър отколкото в оригинал на певицата Shontelle.

За да покаже, че е компетентен шоуменът реши да добави: "Аз мисля даже, че той беше чернокож изпълнител", с което предизвика смях у "Ку Ку Бенд". Годжи го поправи, като уточни, че певецът не е чернокож и дори преди го е гледал и слушал тази година на фестивала в Банско.

"Ама сериозно ли той е идвал в България?", учуди се Слави и продължи да се излага, като показа, че не знае и за визитата на певеца у нас.

Не са един и два пътите, когато Трифонов е показвал, че не е запознат с много популярни песни и изпълнители.

Джеймс Артър стана популярен, склед като спечели "X Factor" във Великобритания, където на финала изпълни именно парчето - "Impossible". В негово изпълнение песента стана хит по цял свят, включително и у нас. /Lifestyle.bg