"Мис Плеймейт 2011" Меги Колева е начертала плановете за своето бъдеще. Красавицата разбира, че моделството е до време и затова смята, след като приключи този период, да се посвети на изкуството.

"За мен моделството е нещо, което ще правя не много дълго. Правя го за удоволствие, за да мога да продължа да обикалям по разни места. Нищо няма да се промени в България поне още 20 години и моделството няма да бъде нещо силно тук", коментира сексапилната плеймейтка пред BLife.

В момента има предложение да стане телевизионна водеща на интересна игра, каквато все още не е имало в нашия ефир. През февруари щяло да се разбере дали това ще се случи, ако ли не заминава за Истанбул, а после за Индия заради модни ангажименти.

Покрай всичките си пътувания на екзотични дестинации вече може да каже, че най-много й харесва в България. Въпреки това, тя е привилигирована с това да се чувства добре навсякъде, защото бързо се сприятелява.

"Имам няколко идеи за в бъдеще и едната от тях е да имам галерия. Много ме влече изкуството, искам също така да пиша книги и сега се опитвам, но все още нямам самочувствие", издава Меги.