Изгонването на Тачо от шоуто "ВИП Брадър" бе истински фарс. Основната причина бе, че съпругът на Жени Калканджиева е проявил агресия, като зашлеви Зорница Линдарева, а насилието в Къщата е забранено.

При такъв случай обаче от предаването трябва веднага да го изведът от шоуто. Продуцентите решиха да го "запазят" един ден и уж по-късно Биг Брадър да вземе решение, като изслуша и мнението на останалите съквартиранти, както и допитване до зрителите в социалната мрежа.

Зрителите гласуваха и дадоха своя вот - Тачо да остане в Къщата. Съквартирантите, включително и битата Зорница също пожелаха той да остане.

Любопитна подробност е, че уж докаго Биг Брадър решава вечерта дали Тачо да остане в шоуто, Ники Кънчев отиде при него в изолатора и му пуснаха най-хубавите моменти от престоя му в предаването. Хората обаче не пасат трева и знаят, че клипчето с най-хубавите моменти, се монтира и се прави предварително, а не в момента, което показва, че за екипа той е бил пътник още преди вечерта по време на лайфа.

По-досетливите вече коментират и това, че Тачо е бил най-интересният участник в шоуто и продуцентите едва ли биха се разделили с него, освен ако не е имало "обаждане отвън" за неговото изгонване.

Самият Тачо сподели пред Гала, че не съжалява за шамара, който е ударил на Зорница, нито за искрените си думи в момента, когато бе пиян в Къщата. Именно тогава той разкри, че с Жени от години не живеят заедно и че бракът им е един фарс. Той разкри, че Калканджиева си има любовници и от 6 месеца пътува до Бургас, Варна и Рим.

На въпрос: "Защо не се развеждате с Жени, като имате толкова проблеми?", Тачо не можа да отговори, но призна, че финансовият момент е основен фактор в тяхното семейство. /Lifestyle.bg