Гергана Малкоданска е новото попълнение в екипа на синоптичките в „Нова" тв. Хубавиците в частния канал напълно изместват плеймейтките от класациите за най-желани жени и не могат да се отърват от популярни ухажори, които им осигуряват луксозен живот като на истински звезди.

Поглед назад в програмата на телевизията доказва, че момичетата, които водят прогнозата за времето, се изстрелват на върха на славата и често стават богаташки снахи, сочат проучванията на в. "Ретро".

Гергана Малкоданска върти любов с наследик на Доган

Красавицата не е изключението, което сякаш потвърждава правилото синоптичките на „Нова" да са магнит за баровци. Тя започна работа в медията, след като вече бе известна като половинка на един от най-желаните родни ергени - Демир Доган, наследникът на Ахмед Доган.

Преди това обаче също е била водеща на прогнозата за времето, само че в кабеларката „Би Би Ти". Именно по това време плевенчанката успява да омае сина на почетния председател на ДПС и вече 3 години двамата делят гореща любов. Почти от самото начало младите влюбени живеят заедно, а с днешна дата Гери е официално и годеница на Демир.

„Винаги сме знаели, че тя се цели на високо. Жени Калканджиева я откри, когато беше едва 14-годишна и още тогава й предвеща шеметна кариера. Но тя не си остана просто манекенка, а след като завърши математическата гимназия в Плевен, завърши журналистика.

И си знае цената" - шушукат нейни колежки от „Визаж". Освен като тв водеща, високата 1,79 м хубавица продължава да се изявява като модел, снима фотосесии в Милано и Париж. Гергана никак не обича да се шуми около отношенията й с Демир, който признава, че е вторият мъж в живота й.

Преди него имала 5-годишна връзка със свой съученик, когото изоставила именно заради наследника на Доган. Синът на политика обаче напук на дискретността за всичко останало в живота си, е доста показен в отношенията си с моделката.

Профилът му във фейсбук е пълен с техни общи снимки и не пропуска да я придружава по светски събития, където с охота позира до любимата си.

Никол Станкулова се е загаджила със сина на Цеко Минев

Най-популярната синоптичка на Нова тв в последните години - Никол Станкулова, също успя да вземе ума на богаташки наследник. От миналата есен красавицата от прогнозата за времето е половинка на наследника на банкера Цеко Минев - Теодор.

26-годишният младеж е блян на куп родни златотърсачки. Досега обаче той не се подвизаваше в родината си, защото учеше в чужбина. Прибрал се чак миналото лято и почти веднага бил изкушен от ефектната брюнетка Никол, с която попаднали в обща компания.

Според колежи на синоптичката, Минев се постарал доста, докато успее да спечели вниманието й. Двамата демонстрирали любовта си на рождения ден на красавицата на 8 август миналата година, когато гръмна новината за връзката им. Оттогава са неразделни, а Станкулова живее като истинска баровка.

Теодор качи красавицата на тузарско „Ауди" RS 4, чиято цена на автопазара надхвърля 150 000 лева. Колата била на Минев-син, но той я подарил на любимата си и си купил нов модел за себе си.

Самата Никол също не криела пред колегите си, че новият й приятел е изключителен джентълмен, че е галантен и щедър към нея. Заради новата си връзка Никол загърбила нощните купони с приятелки и отказала участие в последния сезон на „Биг брадър ол старс" - обясняват хора от телевизията.

Никол имаше близо 2-годишна връзка с Ангел Ангелов, един от собствениците на голяма фирма за замразени пилета. След като скъсаха с Ангел Градуса, синоптичката преживя любовна афера с милионера - реститут Александър Димитров-Наско Носа, но тяхната връзка продължи едва 4-5 месеца.

Говори се, че красавицата прекратила отношенията си с него, тъй като бил изключително стиснат и даже я карал да си поделят сметките в заведенията. Теодор също има известни красавици в любовното си тефтерче.

Докато учел в Милано, той имал кратка връзка с щерката на убития бос Филип Найденов-Фатик - Александра Тюркмен. Заради разстоянието обаче любовта им угаснала бързо.

Зейнеб пък забърса милионерски син

С богато гадже се хвали и друга синоптичка на „Нова" тв, макар и бивша - Зейнеб Маджурова. Бургазлийката от турски произход стана популярна с участието си в първото издание на „Биг брадър" и за разлика от останалите съквартиранти успя да осребри славата си.

Тя първо стана синоптичка, а после се сдуши с водещата на „На кафе" Гала, която я взе за репортерка в екипа си. Докато расте в тв кариерата, Зейнеб не си губи времето и в личен план, и забърса милионерски син - Стоян Балевски.

Симпатичният младеж и фамилията му са едни от най-заможните бизнесмени у нас, като имат фирми в различни сектори, част от които работят и на международно ниво. Заради баровския статут на фамилията, родителите на младежа трудно приели Зейнеб и в началото били против връзката на сина си.

Маджурова обаче започва да живее като кротка съпруга и с постоянство доказва, че не е просто златотърсачка, интересуваща се от парите на милионерския наследник. Затова и наскоро по случай 3-годишния юбилей на връзката им Балевски й предложи брак.

„С него съм много щастлива. Отдавна не съм се чувствала в такъв баланс, не съм изпитвала такова щастие в живота си" - сподели преди дни на 30-я си рожден ден бившата синоптичка и не пропусна да се похвали с годежа.

Колегите й пък припомнят, че през годините тя се увърташе около някои от най-желаните ергени и сега в любовното й тефтерче присъстват имената на несебърския бизнесмен Чавдар Александров, на скандалния ресторантьор Ники Методиев - Пилето и на племенника на главния архитект на София Петър Диков - Иво.

Деси Банова се взе със заможен юрист


Доайенката на синоптичките в „Нова" тв Деси Банова също е съпруга на баровец и преди 4 години му роди дъщеря - Йоанна. 35-годишната блондинка се прости с моминския живот заради богатия юрист и финансист Ивайло Граховски, с когото има връзка вече 10 години.

Деси Банова се запознала с половинката си, докато имала любовна афера с футболиста Димитър Бербатов. „Беше детска закачка, бяхме на едни други години. Митко, мога да кажа, че е страхотен човек, освен невероятен футболист, той е и невероятен като душа и като човечност и имах щастието да контактувам с него.

Но тъй като той не говори за личния си живот, не смятам, че и аз е коректно да говоря" - призна преди време Банова. По онова време обаче Митко не бил толкова богат, а и има слава на женкар.

Затова Банова не се колебала дълго кого да избере и заживяла в луксозната къща на Ивайло, който освен да прави одити, ръководи и фабрика за чанти. Благодарение на него Деси завъртя и свой бизнес - направи си сватбена агенция./Lifestyle.bg