Мария най-сетне сложи белезници на любовника си Християн Гущеров. Младежът, с когото живее от доста време насам, й предложи брак. Милионерският синковец й подари годежен пръстен малко преди пайнерката да поднови участията си. Припомняме, че певицата дълго време отказваше да изнася рецитали по заведения, но наскоро пя в дискотеката на Коцето в Студентски град.

"За мен беше безкрайно изненадващо предложението за брак. Ние си коментираме абсолютно всичко и това сме си го говорили. Винаги съм била на мнение, че повече семейство от това, което сме сега, не можем да бъдем и че по-голяма отговорност от тази той не може да поеме. Разбира се, всяка жена мечтае за сватба, но аз нямах претенции", обясни тези дни певицата с прякор Мара Отварачката. Тя не скри радостта си, че пак ще облече бяла булчинска премяна и ще поведе сватбено хоро.

Фолкфурията още не носи годежния си пръстен понеже й е голям. След като бъде стеснен обаче нямало да се разделя с него. Мара твърди, че дъщеря й Марая много се зарадвала, когато научила новината. Момиченцето било изключително привързано към пастрока си. "Хриси поиска двете да бъдем неговите жени", щастливо изтъква Мария.

Певицата вече крояла планове кога и къде да е сватбата, издават от антуража й. Засега обмисляла два варианта. Единият е тържеството да е с по-малко гости и в чужбина. Вторият - венчавката да се състои у нас пред поне 500 човека. В този случай масрафът щял да излезе на Гущеров към половин милион, пише таблоида "Уикенд".

Междувременно се заговори, че Мара не е взела хонорар от Коцето за участието си в дискотеката му. Нещо повече - платила си, за да пее. Или по-точно мъжът й Християн дал пари на изпълнителя ресторантьор, за да я пусне в заведението си. "Понеже сега никой не я кани, трябваше тя сама да си уреди участие. Само така може да се разчуе, че е възобновила кариерата си. Едва след една добра разгласа офертите за изяви по кръчмите ще заприиждат към нея", коментират запознати.