Свидетели на това са феновете на сериала „Седем часа разлика", в който Малин Кръстев играе ролята на брата на съдийката Таня Стоева. Няма спор, че актьорът наистина е по-слаб отвскякога. Лицето на бившия Господар на ефира е изпито, с тъмни кръгове под очите, а чаровната усмивка се появява все по-рядко на физиономията му, пише kliuki.bg.

Според запознати причината за рязкото отслабване на Малинко, както го нарича колегата му Зуека, се дължи на нервите покрай развода му. Неотдавна актьорът сложи край на дългогодишния си брак с актрисата Станка Калчева и още не се е отърсил от обичайната за подобна ситуация дандания.

В „Седем часа разлика" Кръстев играе ролята на непрокопсан брат на съдийката Боян, който е собственик на заведението „Избата" в Ню Йорк. Боян разконспирира двойната игра на приятелката си, която се оказа човек на Милото.

Покрай развода Малин Кръстев е станал работохолик. Той се е отдал изцяло на професията си, за да не мисли за проблемите. Театърът също изпива силите на актьора. В спектакъла „Кола Брьонон" зрителите се увериха, че Малин изнася на плещите си едно тежко двучасово представление. Феновете и най-вече дамската част от тях обаче искат да видят любимеца си отново усмихнат и му пожелават да възвърне предишната си форма.