Емануела скъса с наследника на олигарха Динко Динев. От два месеца зеленооката изпълнителка и Димитър живеят разделени - тя със сина им в софийския си апартамент, а той във вилата на заможния си родител в Свети Влас, пише столичен вестник.

От началото на лятото Димитър Динев почти не се е вясвал в жилището на певицата в столичния квартал „Бояна". В него двамата заживяха след раждането на детето им - Митко-младши противно на клюките, че Емануела е родила от младия милионер, за да се докопа най-малкото до апартамент от червиво богатия му баща.

През това време главата на семейството реално била току-що родилата изпълнителка, тъй като Динко Динев блокирал всички кредитни карти на сина си заради смелостта му да се опълчи срещу създателя си, който не одобри снаха си.

Със старта на топлия сезон, първородният син на олигарха Динев се върнал при семейството си, уж само до есента. Емануела и бебето също го последвали заради летните й участия по морето. В края на август обаче чалга звездата отношенията им не се развили по предварително уговорения план и вече втори месец живеят на 500 километра един от друг.