След раздялата си с Ицо "стоте манекенки" Зара зачезна към Ню Йорк, за да учи театрални науки. Наскоро обаче се завърна и пак започна да вършее с типичната си скандалност.

Името й отново беше забъркано със старата й познайница Галя от "Каризма", с която се говори, че продължават да обменят креватни ласки. Жълтите издания гръмнаха още, че Зара топли леглото на не кой да е, а на любителя на фолкпевици Коко Динев.

Зложелатели обвързват името й и с бившия на Анелия Мартин Данона, както и с още някакъв загадъчен мъж.

С известните мъже Зара си проправяла път към успеха, защото от години искала да направи кариера и да стане актриса. Иронично, но красавицата вече успяла да си намери работа в актьорския бизнес и то в Италия.

Според в "Папарак" девойката отскоро се изявява като порно актриса в Рим. Зара често отскачала до италианската столица и престоявала там по няколко седмици. Проверка на вестника установила, че всъщност тя е подписала договор с известна италианска продуцентска компания. Дори станало ясно, че е колежка с друга известна и у нас порно звезда - блондинката Еделвайс.

Заради изявената си бисексуалност, нашето момиче участвало в сцени с лесбо оттенък и това и донесло много успехи на Ботуша. Продуцентите предвиждали шеметна кариера и световнаизвестност за сексапилната варненка.