„Няма нищо по-хубаво от лошото време" или как една студена, есенна вечер се превърна в страхотно преживяване за отбрани гости, в бутика Tina Social Club.

Модната марка, основана от Христина Ангелова, събра почитатели на красотата. Тя е потомствен дизайнер, наследила чувството си за естетика от дядо си.

Творческият оазис на носителката на "Златна игла 2015" за "Най-добър млад дизайнер" е пространство за мода от най-висок клас, където актуалните тенденции са пречупени през непреходната класика.

Елегантното събитие беше организирано от проф. Любомир Стойков, който говори за големите имена, вдъхновили професионалния път на Христина. това са Оскар де ла Рента, Фере, Диор.

Гостите имаха възможността да се запознаят отблизо с отличното качество на луксозните италиански и френски материи, безупречното изпълнение и съвършен силует. Колекция FW/2015 на марката е изисканa препратка към непреходната класика, вдъхновена от пъстротата на живота.

Цветя разцъфват в богата, черна дантела, претворена в елегантни вечерни рокли, приковаващи погледи на всяко важно и съкровено събитие.

Пясъчни шедьоври описват изискано женската същност. Пепитени десени отвеждат към свят на аристократизъм и изтънченост.

А цветните палта в нюанси на синьо, зелено или розово завладяват кокетно сивите улици, носейки светлина!

Моделите от колекцията имат класически силуети с акцент върху изяществото и ексклузивността на материите и прецизността на доброто изпълнение.

Елегантните вечерни рокли, аристократичните пепитени десени, кокетните цветни палта и другите модни съкровища са в лимитирана серия с 5 до 8 бройки от един модел.

За младата дизайнерка красотата и енергията на съвремената жена са извор на вдъхновение, а нейните модни творения за есенно-зимния сезон превъръщат разходките по сивите улици в изискано забавление./Lifestyle.bg