Диско легендите Boney M отново ще посетят столицата ни ,обявиха организаторите от АРТ БГ. Те ще изнесат гала спектакъл в зала 1 на НДК на 5 декември.

След невероятния фурор, който шоколадовите звезди предизвикаха с двата си концерта в София миналата година, столичната публика ще има удоволствието отново да ги гледа на голяма сцена - този път в рамките на един ювелирен празничен концерт, за който местата ще са ограничени.

Билетите вече са в продажба на касата на НДК и в мрежата на Eventim и неговите партньори. Цените варират между 25 и 50 лв. като са предвидени и ВИП места.

При предното си посещение през 2008 г. Boney M изправи на крака над 8000 човека , които танцуваха в ритъм и припяваха с цяло гърло на най-големите песни на екзотичната четворка в два поредни концерта - парчета като Daddy Cool, Rasputin, Rivers of Babylon и др. прозвучаха за феновете на диско музиката от близо три поколения.

През лятото Boney M зарадваха и жителите на градовете Добрич, Варна, Шумен и Бургас с концерти от балканското си лятно турне, припомнят организаторите.

През декември отново ни очаква умопомрачителен микс от хитови изпъления в нови модерни аранжименти, обещава лично Мейзи Уилямс, фронтдама на Бони М.