Снимки на популярния български тв сериал „Под прикритие" ще затворят няколко централни улици в София, съобщиха от Столична община. Кинопродукцията е причина да се въведат ограничения в движението днес и през следващите няколко дни, съобщи "Монитор".

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на колите на снимачния екип и извън местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент на 29 ноември от 10.30 ч. до 11.30 ч. на ул."Хан Аспарух" между бул."Витоша" и ул."Цар Асен". Отново днес ще бъде затворено от 13.45 до 22.00 ч. и на ул."Св.св.Кирил и Методий" между ул. "Сердика" и ул."Веслец".

Бул."Джеймс Баучер" , в частта до хотел „Маринела", ще бъде затворен от 13 до 22.30 ч. на 1 декември 2015 г. От 18 до 20 часа на 4 декември нямая да може да спира дори за престой на ул."Оборище" между бул."Васил Левски" и пл."св.Ал.Невски". Движението ще бъде ограничено и в източната част на пл."Народно събрание" на 15 декември от 11 до 16 часа. Столичната полиция осигурява охрана и постове за контрол, съобщиха от "Моковска" 33.