Какво е доматеният сок?

Доматеният сок е концентриран екстракт от растението домат (Lycopersicum esculentum). Забележете, че доматът е от семейство картофови. Растенията от това семейство са известни с отровните алкалоиди, които съдържат.

Доматеният сок се използва ежедневно от милиони хора по цял свят, които вероятно не осъзнават рисковете, свързани с консумацията на тази бомба със закъснител.

Води ли доматеният сок до пристрастяване?

Към семейство картофови спада и тютюнът, към който пристрастяването е доказано. Според почти всички проучвания пристрастяването към тютюн е по-силно от това към много забранени наркотици. Ние сме убедени, че същото е валидно и за доматите. За съжаление обаче доматената индустрия спира в зародиш всякакви научни проучвания относно наркотичния ефект на доматения сок.

Доматеният сок и насилието

Статистическите данни недвусмислено показват: ВСИЧКИ СЕРИЙНИ УБИЙЦИ СА УПОТРЕБЯВАЛИ ДОМАТЕН СОК през определен етап от живота си. Досега никой привърженик на доматения сок не е успял да обори този факт.

Същата връзка е открита между доматения сок и:
- автомобилните катастрофи
- сбиванията
- кражбите
- семейните скандали
- масовите безредици
- войните 

Докога ще продължава това доматено безумие?

Доматеният сок и другите наркотици

Доказано е, че 100% от редовните потребители на хероин, кокаин, морфин, амфетамини, LSD, екстази и марихуана са употребили поне веднъж доматен сок, преди да минат на по-твърда дрога.

Честа практика е доматеният сок да се смесва с други психоактивни вещества, например водка. Предозирането на тази смес може да доведе до смърт!

Друга връзка между доматите и алкохола представлява честото употребяване на доматосъдържащи салати за мезе при пиене на ракия. Това също е опасна практика и не се препоръчва. Всъщност дали не е възможно вредите, приписвани на алкохола, всъщност да се дължат на скрития враг: ДОМАТА?

Има ли доматеният сок медицинско приложение?

Привържениците на доматения сок ще се опитат да ви пробутат тезата, че доматеният сок е безвреден и дори полезен за здравето. Това е долна лъжа! Както посочва известният специалист по доматите и ефекта им върху здравето доктор Харалампи Недоносов, доматите натоварват бъбреците повече от другите растения! Предозирането на доматен сок може да доведе до дисбаланс на електролитите в тялото и други вредни ефекти, дори смърт.

Как да спрем доматения сок

Недейте да употребявате доматен сок! Може би все още не е късно да се откажете. Знаем, че е трудно, но ние ще ви помогнем.

Като за начало ви препоръчваме да се разграничите от потребителите на доматен сок. Прекъснете всичките си връзки с приятели и роднини, които дори веднъж са употребявали доматен сок.

Спрете да използвате домати, доматен сок, кетчуп и подобни продукти. Не си поръчвайте шопска и мешана салата, избягвайте да пазарувате от магазини, в които се продава доматен сок.

Пишете до пресата и до институции като Народното събрание, президентството и различните министерства, призовавайки за абсолютна забрана за притежаване, продажба и отглеждане на домати и техните продукти.

Желаем ви мир, любов и НИКОГА ПОВЕЧЕ ДОМАТЕН СОК!

 

http://petko.bossakov.eu/