Както знаем, Венета Райкова се е захванала напоследък с много дини под една мишница. Но като че ли самата тя иска да демонстрира своята мултифункционалност и да докаже на обществеността каква супержена е.

Русокосата водеща се е заела с воденето на три предавания: култовото ''Горещо'', ''Уктротяване на опърничавата'', в което търсеше жена на Пацо от ''Big brother'' и най-новия проект на Нова тв - ''Къщата на Нова'', който стартира тази неделя и ще се излъчи от 14:00 до 16:00 следобед.

По този повод Венета е доволна от себе си и високата си продуктивност, а и очевидно хонорарите й са доста дебели.

''И на цялата лудница по подготовката на новото предаване, днес подарих на мъжа ми- джип!! Какъвто той си е избрал и записан на негово име!!! Не жена, а машина..... само да издържа до неделя....'', написа Райкова в социалната мрежа.

Приятелите на Венета коментират под изявлението й, че явно мъжът й е заслужил такъв скъп подарък, а самата Венета отговаря: ''ами такова хубаво дете ми е направил!''.

Оказва се, че устатата водещата е купила ново возило на мъжа си, но пък самата тя кара старата си количка, което не се приятеснява да сподели. Очевидно блондинката е защитничка на еманципацията и не се притеснява тя да подарява подаръци на половинката си, след като може да си го позволи. /Lifestyle.bg