Въпреки първоначалната информация, че клипът към песента "You and I" на Лейди Гага ще дебютира на 18-и август в ефира на MTV в специалната рубрика - MTV First: Lady Gaga, лентата се появи преждевременно в Туитър и успя да изненада феновете на екцентричното създание, още тази нощ.

След като певицата отнесе доста негативни коментари за слабата визуализация на "Edge of Glory", в която липсваше всякаква провокация, злите езици веднага обявиха, че това е края на ГАГА ерата и тя няма с какво повече да ни изненада. Феновете й, или както тя ги нарича "малките зверчета" обаче не повярваха на това, дори и когато певицата започна да демонстрира безупречен стил и класа в начина си на обличане, доста далеч от скандалните й визии.

И, разбира се, Лейди Гага не ги разочарова. "You and I" е новото и провокативно видео, четвъртото от новия й албум "Born this Way", с което тя демонстрира отново перфектна форма.

Проектът е заснет в Небраска и в него Гага влиза в ролята на няколко персонажа. Тя преминава през мъжкото си алтер-его Jo Calderone до русалката Yuyi.

В лентата не липсват и много горещи сцени с откровено сексуални препратки, а както обикновено демонстрацията на изключително екстравагантна визия е изнесена на преден план.

Видеото събира погледите веднага, въпреки че донякъде липсва препратка към текста на песента. Но все пак посланието му е ясно "извървях целия път от Ню Йорк до Небраска, за да си върна приятеля. Пътувам без багаж, сама, глезените ми кървят и имам трева в обувките... Идеята е, че да си далеч от някого, когото обичаш, е мъчение”, разказва самата певица.

Все пак това не е пълната версия. Тя излиза, както казахме, на 18 август, където на вид "леко безцелните" кадри могат да се окажат много добре замислени.

Вижте видеото ТУК!