Надежда Нейнски е напълно преобразена с 2 леки пластични операции на лицето. Хубавото Наде наду изкуствени устни като момиче на „Плейбой", разкриха бдителни зрители, вторачили се в устата й, докато обявяваха с Иван Костов новото си партийно образувание тия дни.

Бившата г-жа Михайлова посегнала към пълнител за пухкавост, притеснена, че на 50 години вече имиджът й на Хубаво Наде може да се пропука.

„Какво лошо, като много нейни връстнички явно и тя е установила пред огледалото, че ако устните й са малко по-плътни, обемни и леко обърнати, пропорциите на лицето ще са далеч по-перфектни, макар и с фини бръчки", коментираха за „Всеки ден" от известна пластична клиника.

Засега Нейнски е заложила на по-леката процедура за сдобиване с пухкави и ефектни устни - чрез вкарване в дълбочина пълнещи материали на базата на хиалуронова киселина. Резултатът е моментален, при това безвреден за кожата и тъканите в съседство, сочат пластичните хирурзи. Този метод действа определен период от време, докато веществото се абсорбира от организма и устните постепенно се спихнат до рождената си форма.

Освен устните Надка е оправила и скулите си. Бръчките са запълнени с т.нар. филъри, които струват около 800 лева. Процедурата трае само няколко минути. Сред най-върлите фенки на пластичната корекция са Мадона и Анджелина Джоли. Надежда заложила на временния ефект, за да види как ще изглежда. А и тази процедура се извършва с местна анестезия и пациентът си тръгва веднага от клиниката. Така Нейнски не губила от ценното си време, заета в момента със синьо партийно строителство. Намеренията на Надка обаче според докторите е в бъдеще да заложи на по-дълготрайния пълнител - силикона.