240 бона, или по 5 хиляди на месец е прибрал Ники Китаеца за 4-годишната си псевдо връзка с фолк певеца Азис. Че всичко между тях е бил абсолютен пиар, риалити звездата призна в изданието на „Биг Брадър" във вторник вечерта.

За да бъде част от тази маркетинг кампания и да си държи устата затворена, Китаеца се е нагушил с една камара пари, пише Всеки ден. Въпреки това обаче той така и не успял да задели някой лев и да се измъкне от този мъчителен сценарий дълго време, защото всички средства давал за издръжка на семейството си, както и за различни свои гаджета, с които тайно се срещал, докато имал отношения с Василка.

„Всъщност аз бях служител на Азис. Когато ме взе за работа, бях на 19-20 години и това за мен беше нещо изключително. После ни забелязаха хора, почнаха да питат кой съм, какъв съм. И една вечер след участие Азис ме попита съвсем мъжката дали съм съгласен да се представя за негово гадже, защото имаме такова предложение от списание. Аз се съгласих, а после внезапно станах много известен", разкри Ники.

„После ставах все по-популярен и двамата започнахме да се изнервяме. Спечелих 100 000 от „Сделка или не" и тези пари ми помогнаха да си тръгна. Тогава Азис може би се почувства предаден", разказа още Китаеца.