Конкурсът ни за уникален коктейл с уиски вече има своя победител! Получихме много интересни предложения за рецепти, но най-много ни впечатли тази вариация на коктейла „Уиски Негрони", изпратена ни от Свилен Георгиев:

Смесете 60 мл уиски, 30 мл кампари и 30 мл сладък вермут в голяма смесителна чаша, пълна с лед. Разбъркайте, докато чашата стане много студена (около минута). Налейте в охладена коктейлна чаша. Украсете с резенче лимонова кора.

Наздраве!

А на победителя - честито!

Очакваме го до 30-и октомври включително да дойде в редакцията ни на адрес: София, ул. „Фредерик Жолио Кюри" 20, ет. 10, за да получи наградата си.

А тя е премиум билет за Whiskey Fest Sofia 2015, който осигурява вход за фестивала, подарък - дегустационна чаша, и 4 напитки отлежало/малцово уиски.

Четвъртият пореден Whiskey Fest Sofia ще се вихри от 17 ч. на 30-и октомври до 21 ч. на 1-и ноември в Sofia Event Center и ще зарадва феновете на уискито с над 25 щанда, дегустационни и майсторски класове със световни уиски експерти и над 220 уискита от Шотландия, Ирландия, Америка, Япония, Тайван.