Риалити звездата Ким Кардашиян е лицето на британския Cosmopolitan за месец май. Сексапилната брюнетка показва перфектните извивки на тялото си в в няколко оскъдни тоалета и разказва как поддържа формата си.

В свят, обсебен от размери, диети и стегнати тела, Ким разбива представата, че красотата се дължи само на упорити тренировки и безкрайно съобразяване с калориите. Тя заявява, че харесва по-закръглените си форми и не й пука дали има целулит. От думите й става ясно, че никога не се опитвала да се пъхне в определен размер дреха и не се тормози със строг хранителен режим.

"Имам целулит. Какво от това! Никога не съм твърдяла, че съм перфектна. Това, че си известен, не означава, че си съвършен. Понякога наистина се тъпча с храна и се чувствам страхотно. Поглеждам се в огледалото и си казвам: "Виждаш ли този целулит? Струваше си всичките сладки, бонбони и сладолед!", споделя 30-годишната хубавица пред Cosmo.

"Ако бях цял живот на диета, щеше да е много гадно. Обичам да ям. Ако не можеш да се насладиш на живота си, какъв е смисълът? Не можеш сам да се измъчваш. Обожавам сладолед и замразено кисело мляко. Не мога да се съобразявам кой размер дрехи нося. Трябва просто да се харесваш в огледалото. Не да се мериш всеки ден. Дори няма кантар вкъщи", добавя разпалено Кардашиян.

Ким често е хвалена и критикувана за формата на тялото си. Най-големите спорове предизвиква нейното дупе, което миналата година й спечели титлата "Най-сески дупе в света". Самата тя заявява, че се гордее с тялото си и не се срамува от него ни най-малко.