На какъв етап са отношенията между фолк певицата Преслава и мразещия чалгата Станимир Гъмов вълнува не един и двама техни фенове, както и на формата "ВИП Брадър".

Днес актьорът прекара близо час при Гала, под обстрела на коментаторите на шоуто - безпощадния главен редактор на сп. LOVE style Антон Стефанов, Маги Желязкова и Зейнеб Маджурова.

Лъсна неподправеното поведение и уникално чувство за хумор на Гъмов, който няма спор, че умее да се шегува с всичко и надсмива.

Естествено, не беше пропуснато мнението му за един друг тип жени, като Катрин Вачева, Моника Валериева и Светлана Василева, които той, както призна, не би познавал никога, ако не участваше във "ВИП Брадър".

Макар и сурово донякъде отношението на актьора към Светлето, известна и като Гонзовица, я постави на място и й даде възможност за размисъл, както и посока на развитие - да навакса пропуснатото през годините.

Ще припомня, че Светлана дори се разплака в Къщата, след откровенията, които Гъмов й хвърли в очите: че прекалява с грима, че търпи мъж, който се държи зле с нея, визираше признанието й за отношенията й с бившия й.

Актьорът не й спести и въпроса с какво се е занимавала? Толкова откровен той беше и за себе си - и в шоуто, и днес, в студиото на "На кафе".

Гъмов потвърди слуховете, че е имал връзка преди влизането си във формата, която нещо била зациклила. Призна, че за него било важно дали въпросната дама ще поиска да го види, докато е във "ВИП Брадър".

"Не ме потърси. И след като излязох от шоуто не сме се виждали" - каза той в ефир. И след предъвкването на случки от Къщата, както и някои от живота му, дойде ред на "черешката на тортата" - Преслава.

Певицата не се яви на живо, но след обилно видео от представянето й в шоуто и разбира се, многото мили сцени с актьора, се оказа на телефонната линия.

"Ние и сега сме семейство Гъмови" - каза певицата, визирайки ролята си на Пресиета в импровизирания спектакъл, в който участваше. В постановката тя и Гъмео трябваше да се целунат, което умело изиграха.

Но това, че спаха в едно легло, не беше част от представлението, както и постоянното търсене на близост.

Днес, коментаторите задаваха въпрос след въпрос на Преслава и Гъмов за това дали сега са заедно. Съквартирантите мълчаха умело си прехвърляха топката: "Гъмич, подкрепи ме" - казваше Преслава в телефонната слушалка.

"Сега е твой ред да ме подкрепиш" - отговаряше й Гъмов. "Приятели сме, виждаме се всеки ден" - бяха част от отговорите им... Но двамата нито потвърдиха, нито отрекоха, че са заедно, в което имаше много скрит смисъл и уважение.

А уважението между хората е онова, което често е по-истинско и по-важно дори от любовта. И още нещо - откакто е публична личност Преслава никога не е говирила за личния си свят, който си е неин.

Пък и няма нужда да си прави пиар, защото е факт, че може да пее и е талантлива. Колегата й по шоу - Гъмов дори по-рано от нея е доказал, че е артист, и то добър. Видяхме, че е и добър баща.

Кой знае, един ден може да станат и семейство Гъмови - с брак или без официален такъв!/Lifestyle.bg

Кадър от срещата им в магазин