Aктрисата Деми Мур, която е голям фен на микро блог сайта - Twitter, пусна преди няколко дни в профила си там - свои снимки без един преден зъб.

Те са от посещението й при зъболекар, който и сменял зъба. На тях тя е без грим с разчорлена коса и видимо весела, а усмивката и ослепително бяла.

Тя е написала под тях следното: „Щастлива съм да споделя това и винаги съм оценявала възможността да покажа смирение или поне да имам възможността да се посмея над себе си."

Съпругът на 46-годишната Деми, 31-годишният й колега Аштън Кътчър - също запален фен на Twitter пък направи парти.

То бе по повод, че мина границата от 1 милион посетители следящи редовно постовете му в Twitter и така победи туитъра на CNN.

Преди това лично известният американски тв водещ Лари Кинг се закани, че той и CNN ще закопаят Кътчър и че е добре всеки да си знае мястото.

Партито на Аштън е качено в YouTube и на него се вижда как той и Деми и техни приятели пият шампанско и танцуват на хита на Kool and the Gang - "Celebration", a актьорът постна в туитъра си простичкото: „Победата е наша".

За да благодари на фенове си, който са се записали да гледат акаунта му, той обеща да дари 10000 мрежи против комари, като подкрепа за инициативите на Световния ден за борба с маларията.

Партито на Аштън и Деми - във видеото горе.

Заканата на Лари Кинг към Аштън - във видеото отдолу.